Locatie De Kern

Locatie De Kern

LOCATIE DE KERN WORDT OP DIT MOMENT VERBOUWD. HET IS DAARDOOR NIET MOGELIJK DEZE RUIMTE TE HUREN. WE VERWACHTEN DAT DE NIEUWE KERN IN JANUARI 2020 WEER WORDT GEOPEND. VOLG ONZE WEBSITE OF FACEBOOK-PAGINA VOOR NIEUWS.

 

Aan de Noordwolderweg 8 in Zuidwolde vind je onze dorpshuislocatie De Kern. De Kern beschikt over een barruimte, een grote zaal en een kleinere vergaderruimte. Naast een aantal vaste gebruikers, zoals enkele muziekverenigingen, VoorElkaar Burenhulp Zuidwolde en Seniorengym vind je in de Kern ook elke werkdag van ongeveer 16:45 tot 17:15 de uitdeelpost van de Benu-apotheek Bedum. Momenteel is het bestuur van Dorpshuis Zuidwolde bezig met verbouwplannen voor de Kern. Naast een hoognodige renovatie is het de bedoeling dat de linkerzijde van het pand geschikt wordt gemaakt als huisartsenpraktijk voor dr. Regtop. De dorpshuisruimte met bar en alle benodigdheden zal verhuizen naar de rechterkant van het pand. Het plan voor het dorpshuis bestaat uit twee fasen, de eerste fase waarin een tijdelijk dorpshuis gerealiseerd wordt (links) en de tweede fase waarin een uitbreiding van de huidige aanbouw wordt gebouwd waarin een grote keuken, bar en toiletruimte voorzien zijn. We hopen natuurlijk beide fasen zo snel mogelijk te realiseren en proberen iedereen die geïnteresseerd is op de hoogte te houden.

[smartslider3 slider=6]
Deze tekeningen zijn gemaakt door architect Anton Visser. Klik hier om zijn website te bezoeken.

 

Naast gebruik door onze vaste gebruikers is de zaal ook te huur. Neem voor vragen over verhuur contact op met onze beheerder Roelie Oudman via het eerste formulier op de pagina Zaalhuur.