Locatie De Kern

Locatie De Kern

Locatie De Kern

Vanaf zaterdag 5 juni 2021 is het gebruik van locatie De Kern weer toegestaan. Voor alle geldende regels en maatregelen verwijzen we je door naar alle officiƫle communicatie van het rijk, rivm, veiligheidsregio en de gemeente.

Heb je vragen over mogelijk gebruik van De Kern neem contact op via het contactformulier.

Kosten voor het gebruik van de faciliteiten op locatie de Kern bedragen in basis 60 euro per dagdeel voor de hele zaal. Voor een prijsopgave neem contact op via het contactformulier.

Algemene informatie

Aan de Noordwolderweg 8 in Zuidwolde vind je dorpshuislocatie De Kern. De hoofdingang is in gebruik door de huisartsenpraktijk van Dokter Regtop. Hier vind je tegenwoordig ook de uitgiftepost van de Benu Apotheek. De ingang van het dorpshuis is verplaatst naar de aanbouw aan de rechterkant van het pand.

 

 

 

Het nieuwe dorpshuis beschikt over een grote zaal van ongeveer 150 m2, die met een scheidingswand te verdelen is in twee zalen.

 

 

 

Door het openen van de oorspronkelijke boogramen en de toevoeging van twee grote ramen aan de achterzijde is de zaal mooi licht geworden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de nieuwe aanbouw vind je de toiletgroepen, de keuken en de bar met barruimte. De voorzijde van de aanbouw bestaat uit ramen over de volledige breedte, waardoor je een extra ruimtelijk gevoel krijgt.

Heb je vragen over het dorpshuis de Kern of wil je een keer een kijkje nemen? Neem contact op via het contactformulier.